Beauty blender vs. Real Techniques miracle complexion sponge

Beauty blender vs. Real Techniques miracle complexion sponge

Skærmbillede 2016-05-01 kl. 22.06.46

Sidder I og overvejer at købe en af disse svampe; men er i tvivl om hvilken du skal købe? Jeg har testet begge svampe i en længere periode, så jeg vil prøve at give dig en hjælpende hånd, hvis du står i samme situation som jeg stod i, da jeg først skulle spendere penge på en af disse svampe.

Jeg startede ud med at købe den originale Beauty Blender og har haft den i godt og vel et års tid nu vil jeg tro. Jeg har været rigtig glad for den, den gør sit job som den skal, men er den pengene værd?

Efter en længere periode tog jeg mig endelig sammen til, at købe Real Techniques’ miracle complexion sponge, for at teste hvilken der var bedst, og ikke mindst for at finde ud af, om Beauty Blenderen virkelig er 130 kr værd.

Nu har jeg testet begge svampe ud, og vil sige at begge gør deres arbejde rigtig fint, på det plan kan jeg ikke rigtig se den store forskel. Det er først når jeg kommer til rengøringen af svampene at jeg går hen og bliver lidt frustreret.
Når man gør svampene rene, så går det super hurtigt med Beauty Blenderen. Vasker den 2 gange med sæbe, og så er den så god som ny. Men så let er det desværre ikke med svampen fra Real Techniques. Den skal jeg vaske ihvertfald 3-4 gange (det skal siges, at jeg kun havde brugt svampen 1 gang, da dette ‘problem’ opstod), og den samler utrolig meget vand i sig, så det gør det sværere at vaske alt makeuppen af.

Ser man bort fra det, så foretrækker jeg svampen fra Real Techniques, da den har de forskellige flader, som Beauty Blenderen ikke har. Jeg er rigtig glad for begge to, men min favorit er altså Real Techniques Miracle Complexion Sponge.

Så spørgsmålet; Er Beauty Blenderen pengene værd?
Svaret er Ja. Ja, det er den, men for et billigere alternativ, er der svampen fra Real Techniques, da den gør jobbet lige så godt.

Du kan købe den originale Beauty Blender her og Real Techniques’ Miracle Complexion Sponge her (OBS. begge kan også fåes i Matas)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty blender vs. Real Techniques miracle complexion sponge