Beauty blender vs. Real Techniques miracle complexion sponge

AT FINDE RO I SINDET

winter-769315_960_720Det er en super vigtig ting for mig. Jeg lever pt. en ret stresset hverdag pga. skolen og SRP er jo også lige rundt om hjørnet for alle 3.g’ere, hvor jeg jo netop er en af dem, som skal skrive opgave her til december. Jeg er den type pige, som desværre har utrolig svært ved at finde ro i sindet, men jeg prøver. Som sagt, så er min hverdag rimelig stresset lige for tiden, og det er med til at gøre det langt sværere for mig, at finde den ro som jeg har brug for.
Personligt så finder jeg en indre ro når jeg går ture eller er på besøg hos mine forældre. Eller også nogle helt basic ting, såsom at tænde stearinlys på mit værelse og slukke lyset, så jeg bare kan ligge og kigge på stearinlysets flamme vibrere. En anden ting, som mange måske vil mene er lidt for barnligt for min alder, er at se julekalender. Gamle julekalendere. Jeg elsker julen, fordi jeg altid er meget mere rolig om vinteren i sindet, end jeg er om sommeren.

Hvis I har nogle gode råd til hvordan man kan finde ro i sindet, må i vældigt gerne smide en kommentar med det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty blender vs. Real Techniques miracle complexion sponge